Mobiele Ultrasone Blinde het Schoonmaken Materiaalbever 10 Voet Lange Gordijnwasmachine

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AGSONIC
Certificering: CE
Modelnummer: T-72S
Min. bestelaantal: 1unit
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Houten Geval
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 1000 stuks / maand
Materiaal: Roestvrij staal 304 Toepassing: Ultrasone blinde reinigingsmachine
Keuze: Ultrasoon reinigen Industrie: Blinde reinigingsmachine
Lang: 2400mm Frequentie: 40 kHz
Hoog licht:

venster blinde schoonmakende machine

,

venster blind schoonmakend materiaal

2400mm Schoonmakende Machine van de Venster de Ultrasone Jaloezie met Spoelende Tank

 

 

Het venster stelt Ultrasone Blinde Reinigingsmachine met Spoelende Tank/Drogend Rek/Drogend Dienblad in de schaduw

Het venster blind industrie-van het ogenblik u ging om het even welke acht zalen in, was het duidelijk dat de tendens voor verkoop van stoffenzonneblinden en rolschaduwen verdergaat.

 

Dit is groot nieuws voor ultrasone blinde reinigingsmachines! Deze mooie, hogere eindzonneblinden vereisen een grotere investering voor consumenten. Om deze investering te beschermen, zijn zij bereid voor het schoonmaken en onderhoud betalen eerder dan het moeten nieuwe zonneblinden kopen.

 

De meesten zijn blinde fabrikanten en/of verkopen nieuwe zonneblinden. Blinde Ultrasone reinigingsmachine hoe gemakkelijk de zonneblinden kunnen worden schoongemaakt, en hoeveel winst er in de dienst is. De meeste klant vertelde ons zij was gevraagd of maken zij zonneblinden schoon. Velen bespraken dat door het schoonmaken aan te bieden, zou het gemakkelijker zijn om hun klanten ertoe te brengen om in duurdere zonneblinden te investeren.

 

Het snellere, beter blinde het schoonmaken potentieel van technologieaanbiedingen voor de bedrijfsgroei.

• De ultrasone blinde het schoonmaken oplossingen zijn zacht en geur-vrij

• Klinisch getoond om stofmijten en andere allergenen in de lucht te verminderen

• Het regelmatige schoonmaken breidt het leven van zonneblinden uit

• De sporen en de mechanismen worden schoongemaakt en betere het werk

• Biedt een kans om uw huidige zaken en uw bodemlijn te verbeteren of uit te breiden

 

Wat incalculeert effect het ultrasone blinde schoonmaken?

1. Ultrasone frequentie: 28khz en 40khz is populair, is 28khz sterker in het schoonmaken kracht, maar 40khz of de hogere frequentie kleinschaliger van penetratie, de machine kan ook bouwde met verschillende frequentie twee om een mengeling van agressieve macht te verstrekken en de fijn deeltjesverwijdering, KEEPLEADER verstrekt ook functie van intensiteit van macht zodat ultrasoon voor gevoelige punten zeer zacht en agressiever kan zijn wanneer aangewezen

2. Oplossing: ongeacht het mechanische beschikbare potentieel, wordt de doeltreffendheid van het ultrasone schoonmaken beïnvloed door de hoeveelheid water in de tank en het type van oplossing, het ultrasone blinde schoonmaken is vaak gebruikte zeep

3. Het schoonmaken tijd: Als de onderdompeling een nicotine bevlekte vinylverticaal in de ultrasone tank, binnen ogenblikkenbosjes van smudgy geel vuil worden waargenomen weg drijvend in het water, het efficiënte ultrasone blinde vereist schoonmaken aandacht aan de punten en de graad en type die van het bevuilen het in kwestie worden schoongemaakt, terwijl de meesten van vuil verwijderd in de eerste minuut of minder van onderdompeling in de schoonmakende tank van de ultrasone blinde schoonmakende machine, blinde stof meer energie die hard voorwerp adsorberen en bij verschillende snelheden antwoorden

4. Materiaal: aangezien het ultrasone schoonmaken wateronderdompeling impliceert, is het belangrijk om zijn toepassing tot materiaal te beperken dat veilig kan zijn wordt ondergedompeld in water, ultrasoon niet is het probleem als de stof krimpt, gules ontbreekt, of de kleurstoffenlooppas, het was hun onverenigbaarheid met het water dat waarschijnlijk het probleem veroorzaakte, terwijl de meeste harde zonneblinden en vele stoffenzonneblinden kunnen zijn effectief het schoongemaakte die ultrasoon gebruiken, de leeftijd van de schaduw (zon verzwakte stof, lijm met leeftijd, enz. wordt gekristalliseerd) en het type van het bevuilen van heden kan wat (als om het even wat) in termen van het ultrasone schoonmaken kan worden gedaan, schaduwen van de ruimte de verdonkerende honingraat of water beperken de gevoelige lijm kan worden beschadigd door ultrasone schoon te maken.

 

Ik maak mijn zonneblinden schoon. Is niet dat genoeg goed?

Hand het bestrooien leidt tot statische elektriciteit. Dit trekt stof, vuil en slechts gronden aan de oppervlakte helemaal opnieuw of oorzaken een opeenhoping van allergenen. Hebt u ooit op de blinde oppervlakte gewreven en een dunne weg gekomen laag van stof opgemerkt nadat u enkel schoonmaakte? Deze kleine verontreinigende stoffen kunnen worden geïnhaleerd. De drukwas en stoom het schoonmaken kunnen de oppervlakte van de zonneblinden ruïneren. De huishoudenreinigingsmachines kunnen verf verwijderen of de zonneblinden bevlekken. U kunt niet de ingewikkelde delen van uw zonneblinden zoals ons ultrasoon schoonmakend materiaal effectief schoonmaken.

 
Productomschrijving

De schoonmakende Plastiek of Metaal Perzische Blinde Schoonmakende Machines van Latje Venetiaanse Verticale Roman Shade Mini Blinds Ultrasonic

Korte inleiding:

 • Dit die proces begint met een tank met zacht water wordt gevuld. Deze tank gebruikt uit correcte golven door het water om vuil te verwijderen, rookt, en ander puin van uw zonneblinden.
 • Het ultrasone blinde schoonmaken is een eenvoudige en efficiënte manier om uw zonneblinden schoon te maken en hen te houden kijkend die manier langer, eerder dan wanneer het gebruiken van andere methodes van het blinde schoonmaken.
 • De ultrasone blinde reinigingsmachines kunnen allerlei zonneblinden met inbegrip van Venetianen, verticals, duettes, silhouetten, geweven hout en geplooide schaduwen effectief schoonmaken en aanpassen.

Wat dirties kan worden schoongemaakt?

Het ultrasone schoonmaken met correcte golf is de snelste, gemakkelijkste manier om uw zonneblinden, schaduwen, en meer schoon te maken, vuil, stof, vet, vlek, rook, vingerafdruk, nicotine, en stuifmeel te verwijderen, evenals verhinderen andere allergeenaccumulatoren, hulp statische en buisopeenhoping

 

Het gebruikt ultrasoon om blinden schoon te maken. Het is met deze voordelen:

- Snelle het schoonmaken snelheid

- Kan voltooien verwijderen alle vuile materialen uit blinden, geen residu.

- Macine wordt gemaakt van Roestvrij staal 304, duurzamer.

- Met het verwarmen functie, temperatuur het plaatsen waaier: 0~85 graad

- Met het schoonmaken het plaatsen, tijd plaatsende waaier: 0~24 uren

- Kan op bestelling gemaakt het drogende rek of het droge dienblad of de pneumatische opheffende rekbasis op de eisen van de klant.

 

Zaken van Blinde reinigingsmachines:

Meer & meer klanten die de schoonmakende dienst aan hun klanten proberen te verlenen.

Het schoonmaken de tijd van elke blinden is over seconden met ultrasoon.

Als wij de schoonmakende dienst aan klanten verlenen, is de winst van elke dag US$100.

Één maand (20 dagen) is US$2000.

Één jaar (240days) US$24000.

Het machine beroepsleven is ongeveer 5~6 jaar of langer.

 

Specificaties:

ModelNo. T-2048 T-2060 T-2072
Ultrasone tankgrootte (mm) 2200x200x400 2400x220x500 3000x220x500
Het spoelen tankgrootte (mm) 2200x200x400 2400x220x500 3000x220x500
Externe Schemerig. (mm) 2380x630x620 2580x670x720 3180x670x720
Capaciteit 176liter 264liter 330liter
Ultrasone macht 2400W 3000W 3600W
Het verwarmen macht 3KW 6KW 9KW
Omvormeraantallen 48pcs 60pcs 72pcs
Ultrasone frequentie 28khz of 40khz
Tijdopnemer 0~30min regelbaar
Verwarmer 20~80C regelbaar
Materiaal Roestvrij staal 304
Voeding AC220V, 3phase, AC380V/415V-3phase
Facultatief Drogend rek, Drogend dienblad, luchtbel

 

Het mobiele Ultrasone Blinde het Schoonmaken Machinevenster Blinde Schoonmaken:

 • Houten Zonneblinden
 • Vinylzonneblinden
 • Jaloezies
 • Verticale Zonneblinden
 • Silhouetten
 • Micro Mini Blinds
 • Mini Blinds
 • Luminettes
 • Rolschaduwen
 • Geplooide Schaduwen
 • Stoffenzonneblinden
 • Privacygordijnen
 • Schaduwen
 • Blinden
 • Gordijnen
 • Gordijnen

Waarom is het Ultrasone Schoonmaken zo Efficiënt Efficiënt en?

 

Wanneer de cavitatie dichtbij een vuil voorwerp gebeurt, leidt de vacuümdieactie door die miljoen bellen wordt veroorzaakt die constant tot een uiterst kleine drukgolf imploderen die diep in elke hoekje en spleet van zelfs de gevoeligste punten bereikt. Deze uiterst kleine drukgolf verjaagt en verdeelt het vuil en andere verontreinigende stoffen en heft weg het op zacht. Het resultaat is zeer snel en efficiënt het schoonmaken.

 

Digitale Generators om elektro mechanische omvormers aan te drijven die in een tank warm water worden ondergedompeld. Deze generators activeren de omvormers die dan zeer snel trillen. Deze trilling verzendt correcte golven door het water bij frequenties die zich van 25 uitstrekken naar 40kHz die cavitatie veroorzaakt.

 

Blind Ultrasoon het Schoonmaken Machine het Schoonmaken Effect:

Mobiele Ultrasone Blinde het Schoonmaken Materiaalbever 10 Voet Lange Gordijnwasmachine 0

 

Contactgegevens
AGsonic

Telefoonnummer : +8618928856885

WhatsApp : +8618928856885