Enige Tank Ultrasone Blinde het Schoonmaken Materiaalgrootte 3 Meters 10 Voet Snelle het Schoonmaken Snelheid

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AGSONIC
Certificering: CE
Modelnummer: T-2072S
Min. bestelaantal: 1unit
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Houten Geval
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 1000 stuks / maand
Materiaal: 3000 mm ultrasone blinde reinigingsmachine Toepassing: Ultrasone blinde reinigingsmachine
Keuze: Ultrasone generator Industrie: Blinde reinigingsmachine
Lang: Blindenreiniger 10 voet / 3000 mm Frequentie: 40 kHz
Hoog licht:

venster blinde schoonmakende machine

,

venster blind schoonmakend materiaal

 

Ultrasone Blinde Schonere Enige Tankgrootte 3Meters 10 voet Ultrasone Blinde Schoonmakende Machine

 

De ultrasone blinde het schoonmaken technologie een ultrasone blinde schonere machine met een milde zeep vormt heel wat uiterst kleine bellen. De correcte golven van de machine veroorzaken een drukkend effect. Het elimineert het vuil en de kiemen van de ondergedompelde zonneblinden. Dit is de vlugste reinigingsmethode. Zonder enige chemische producten, verstrekt het het efficiënte schoonmaken. Het ultrasone blinde schoonmaken is perfecte voor uw schitterend blind venster.
 

 

Het snellere, beter blinde het schoonmaken potentieel van technologieaanbiedingen voor de bedrijfsgroei.

• De ultrasone blinde het schoonmaken oplossingen zijn zacht en geur-vrij

• Klinisch getoond om stofmijten en andere allergenen in de lucht te verminderen

 

 

Het blinde Schoonmaken

Jaloezie het schoonmaken is een tijdrovend proces wanneer het gebruiken van conventionele methodes. MAAR met ultrasone geluidsleer om het even welke baan geen kwestie hoe groot of klein eenvoudig, efficiënt en tevredenstellend zal zijn aan het oog zoals binnen enkele minuten, zonder ernstige die inspanning van uw kant wordt gedaan; blinden kan worden verwijderd en filereinigingsmachine zetten dan ooit voordien. Met de hulp van een Ultrasone Schoonmakende de Oplossingen Blinde die Reinigingsmachine van Eco uniek voor Zonneblinden wordt ontworpen, zult u sneller meer zonneblinden dan ooit voordien schoonmaken.

 

Wat incalculeert effect het ultrasone blinde schoonmaken?

1. Ultrasone frequentie: 28khz en 40khz is populair, is 28khz sterker in het schoonmaken kracht, maar 40khz of de hogere frequentie kleinschaliger van penetratie, de machine kan ook bouwde met verschillende frequentie twee om een mengeling van agressieve macht te verstrekken en de fijn deeltjesverwijdering, KEEPLEADER verstrekt ook functie van intensiteit van macht zodat ultrasoon voor gevoelige punten zeer zacht en agressiever kan zijn wanneer aangewezen

2. Oplossing: ongeacht het mechanische beschikbare potentieel, wordt de doeltreffendheid van het ultrasone schoonmaken beïnvloed door de hoeveelheid water in de tank en het type van oplossing, het ultrasone blinde schoonmaken is vaak gebruikte zeep

3. Het schoonmaken tijd: Als de onderdompeling een nicotine bevlekte vinylverticaal in de ultrasone tank, binnen ogenblikkenbosjes van smudgy geel vuil worden waargenomen weg drijvend in het water, het efficiënte ultrasone blinde vereist schoonmaken aandacht aan de punten en de graad en type die van het bevuilen het in kwestie worden schoongemaakt, terwijl de meesten van vuil verwijderd in de eerste minuut of minder van onderdompeling in de schoonmakende tank van de ultrasone blinde schoonmakende machine, blinde stof meer energie die hard voorwerp adsorberen en bij verschillende snelheden antwoorden

4. Materiaal: aangezien het ultrasone schoonmaken wateronderdompeling impliceert, is het belangrijk om zijn toepassing tot materiaal te beperken dat veilig kan zijn wordt ondergedompeld in water, ultrasoon niet is het probleem als de stof krimpt, gules ontbreekt, of de kleurstoffenlooppas, het was hun onverenigbaarheid met het water dat waarschijnlijk het probleem veroorzaakte, terwijl de meeste harde zonneblinden en vele stoffenzonneblinden kunnen zijn effectief het schoongemaakte die ultrasoon gebruiken, de leeftijd van de schaduw (zon verzwakte stof, lijm met leeftijd, enz. wordt gekristalliseerd) en het type van het bevuilen van heden kan wat (als om het even wat) in termen van het ultrasone schoonmaken kan worden gedaan, schaduwen van de ruimte de verdonkerende honingraat of water beperken de gevoelige lijm kan worden beschadigd door ultrasone schoon te maken.

 

Wat schoon maakt Ultrasone Blinden?

 

De ultrasone geluidsleer is een methode om uw vensterzonneblinden en schaduwen door het gebruik van correcte golven schoon te maken. Het is snel, zacht, efficiënt, en brandkast. Geen gevaarlijke chemische producten zijn betrokken bij het het schoonmaken proces. De ultrasone geluidsleer maakt de vinnen/de latjes van de zonneblinden, het hoofdspoor, evenals de koorden, de koorden en het toverstokje schoon. Uw zonneblinden zijn opnieuw als nieuw!

 

Hoe Ultrasone het Blinde en Schaduw werkt Schoonmaken?

 

Ulatrasonic Schoonmakende Tank

Onze ultrasone schoonmakende tank leidt tot trillende correcte golven in warm water die op zijn beurt microscopische bellen produceren die zacht zichtbare en microscopische vuildeeltjes uit een voorwerp verwijderen. Deze bellen zijn zo klein toelatend elke spleet en holte om samen met vuil, koppige vlekken en biologische verontreinigende stoffen worden schoongemaakt. Het ultrasone het schoonmaken proces breekt de statische band met de hulp van een milde biologisch afbreekbare detergent oplossing. De zonneblinden worden gespoeld en toen droog. Dit verlaat uw zonneblinden/schaduwen en vrije vlek schoon. Het ultrasone blinde en schaduw schoonmaken krast, maakt kuiltjes of beschadigt in geen punten de manier de conventionele reinigingsmethodes kunnen.

 

Rinse Tank

Ik maak mijn zonneblinden schoon. Is niet dat genoeg goed?

Hand het bestrooien leidt tot statische elektriciteit. Dit trekt stof, vuil en slechts gronden aan de oppervlakte helemaal opnieuw of oorzaken een opeenhoping van allergenen. Hebt u ooit op de blinde oppervlakte gewreven en een dunne weg gekomen laag van stof opgemerkt nadat u enkel schoonmaakte? Deze kleine verontreinigende stoffen kunnen worden geïnhaleerd. De drukwas en stoom het schoonmaken kunnen de oppervlakte van de zonneblinden ruïneren. De huishoudenreinigingsmachines kunnen verf verwijderen of de zonneblinden bevlekken. U kunt niet de ingewikkelde delen van uw zonneblinden zoals ons ultrasoon schoonmakend materiaal effectief schoonmaken.

 
 
 
Productomschrijving

De schoonmakende Plastiek of Metaal Perzische Blinde Schoonmakende Machines van Latje Venetiaanse Verticale Roman Shade Mini Blinds Ultrasonic

Korte inleiding:

 • Dit die proces begint met een tank met zacht water wordt gevuld. Deze tank gebruikt uit correcte golven door het water om vuil te verwijderen, rookt, en ander puin van uw zonneblinden.
 • Het ultrasone blinde schoonmaken is een eenvoudige en efficiënte manier om uw zonneblinden schoon te maken en hen te houden kijkend die manier langer, eerder dan wanneer het gebruiken van andere methodes van het blinde schoonmaken.
 • De ultrasone blinde reinigingsmachines kunnen allerlei zonneblinden met inbegrip van Venetianen, verticals, duettes, silhouetten, geweven hout en geplooide schaduwen effectief schoonmaken en aanpassen.

 

Wat dirties kan worden schoongemaakt?

Het ultrasone schoonmaken met correcte golf is de snelste, gemakkelijkste manier om uw zonneblinden, schaduwen, en meer schoon te maken, vuil, stof, vet, vlek, rook, vingerafdruk, nicotine, en stuifmeel te verwijderen, evenals verhinderen andere allergeenaccumulatoren, hulp statische en buisopeenhoping

 

Het gebruikt ultrasoon om blinden schoon te maken. Het is met deze voordelen:

- Snelle het schoonmaken snelheid

- Kan voltooien verwijderen alle vuile materialen uit blinden, geen residu.

- Macine wordt gemaakt van Roestvrij staal 304, duurzamer.

- Met het verwarmen functie, temperatuur het plaatsen waaier: 0~85 graad

- Met het schoonmaken het plaatsen, tijd plaatsende waaier: 0~24 uren

- Kan op bestelling gemaakt het drogende rek of het droge dienblad of de pneumatische opheffende rekbasis op de eisen van de klant.

 

Zaken van Blinde reinigingsmachines:

Meer & meer klanten die de schoonmakende dienst aan hun klanten proberen te verlenen.

Het schoonmaken de tijd van elke blinden is over seconden met ultrasoon.

Als wij de schoonmakende dienst aan klanten verlenen, is de winst van elke dag US$100.

Één maand (20 dagen) is US$2000.

Één jaar (240days) US$24000.

Het machine beroepsleven is ongeveer 5~6 jaar of langer.

 

 

Specificaties:

ModelNo. T-2048 T-2060 T-2072
Ultrasone tankgrootte (mm) 2200x200x400 2400x220x500 3000x220x500
Het spoelen tankgrootte (mm) 2200x200x400 2400x220x500 3000x220x500
Externe Schemerig. (mm) 2380x630x620 2580x670x720 3180x670x720
Capaciteit 176liter 264liter 330liter
Ultrasone macht 2400W 3000W 3600W
Het verwarmen macht 3KW 6KW 9KW
Omvormeraantallen 48pcs 60pcs 72pcs
Ultrasone frequentie 28khz of 40khz
Tijdopnemer 0~30min regelbaar
Verwarmer 20~80C regelbaar
Materiaal Roestvrij staal 304
Voeding AC220V, 3phase, AC380V/415V-3phase
Facultatief Drogend rek, Drogend dienblad, luchtbel

 

 

Ultrasone Blinde Schoonmakende Eenheden

 

De industriële Ultrasone geluidsleer biedt twee standaardgrootte van ultrasone blinde schoonmakende eenheden aan. De industriële Ultrasone geluidsleer kan douane om het even welke grootte van blinde reinigingsmachine ook bouwen om uw specifieke vereisten aan te passen.

 

De machines komen norm met een dubbel tanksysteem; was en spoeling, verwarmde ultrasone tank, digitale temperatuur en tijdopnemercontroles, roosters en blind rek voor het drogen. De volledige opleiding op het gebruik van de machine, de beste technieken om zonneblinden en uiteinden schoon te maken en de trucs van het ultrasone schoonmaken worden aangeboden op de aankoop van om het even welke machine.

 

Het venster blind industrie-van het ogenblik u ging om het even welke acht zalen in, was het duidelijk dat de tendens voor verkoop van stoffenzonneblinden en rolschaduwen verdergaat.

 

Dit is groot nieuws voor ultrasone blinde reinigingsmachines! Deze mooie, hogere eindzonneblinden vereisen een grotere investering voor consumenten. Om deze investering te beschermen, zijn zij bereid voor het schoonmaken en onderhoud betalen eerder dan het moeten nieuwe zonneblinden kopen.

 

De meesten zijn blinde fabrikanten en/of verkopen nieuwe zonneblinden. Blinde Ultrasone reinigingsmachine hoe gemakkelijk de zonneblinden kunnen worden schoongemaakt, en hoeveel winst er in de dienst is. De meeste klant vertelde ons zij was gevraagd of maken zij zonneblinden schoon. Velen bespraken dat door het schoonmaken aan te bieden, zou het gemakkelijker zijn om hun klanten ertoe te brengen om in duurdere zonneblinden te investeren.

 

 

Binnen enkele minuten, waren de latjes schoon, waren de koorden en de ladders schoon, en het was klaar te zijn rehung en gebruikte voor de komende jaren.

 

Het woon en commerciële blinde schoonmaken kan een moeilijke onderneming zijn, vooral wanneer het behandelen van het diverse harde venster materialen beschikbaar in de markt van vandaag zoals metaal behandelen, plastiek en faux hout die. De ultrasone technologie wordt erkend door de industrie om de snelste en meest efficiënte methode te zijn om schoon te maken. Het wordt geadviseerd door verscheidene blinde fabrikanten wanneer het over hun eigen producten en stijlen, met inbegrip van verticale zonneblinden komt, geplooide en honingraatschaduwen, silhouetten, luminettes, geweven hout en traditionele jaloezies.

 

Het snellere, beter blinde het schoonmaken potentieel van technologieaanbiedingen voor de bedrijfsgroei.

• De ultrasone blinde het schoonmaken oplossingen zijn zacht en geur-vrij

• Klinisch getoond om stofmijten en andere allergenen in de lucht te verminderen

• Het regelmatige schoonmaken breidt het leven van zonneblinden uit

• De sporen en de mechanismen worden schoongemaakt en betere het werk

• Biedt een kans om uw huidige zaken en uw bodemlijn te verbeteren of uit te breiden

 

 

Venster het Blinde Schoonmaken:

 • Houten Zonneblinden
 • Vinylzonneblinden
 • Jaloezies
 • Verticale Zonneblinden
 • Silhouetten
 • Micro Mini Blinds
 • Mini Blinds
 • Luminettes
 • Rolschaduwen
 • Geplooide Schaduwen
 • Stoffenzonneblinden
 • Privacygordijnen
 • Schaduwen
 • Blinden
 • Gordijnen
 • Gordijnen

Ultrasone Venster Blinde Reinigingsmachine – Ultrasoon Blind Schoonmakend Machines & Materiaal

KlantentoepassingEnige Tank Ultrasone Blinde het Schoonmaken Materiaalgrootte 3 Meters 10 Voet Snelle het Schoonmaken Snelheid 0

 

Één van de moeilijkste vensterbehandelingen aan het schoonmaken van of woonhuizen of commerciële bureaus is vensterzonneblinden. Het proberen om een venster te bestrooien blind met een stofdoek of een vacuüm gaat slechts schoonmaakt enkel wat kan worden gelanceerd door af te vegen, maar de jaren van stof en vuil moeten worden geschrobd om de gronden los te maken. Het doorweken van zonneblinden in een bad ton of het bespuiten van de vensterzonneblinden met een tuinslang doet ook niet niet het werk. De ultrasone schone tank kan elke duim van de blinde oppervlakte, de bovenkant en de bodem daar micro-schrobben, beter dan om het even wat.

 

Ultrasoon Blind het Schoonmaken Effect:

 

 

Het verschepen:

Verpakking, lading, levertijd
Verpakkingseenheid 1set/wooden-geval
Verpakkingsmethode De uitvoer houten geval
Ladingshaven Shenzhen
levertijd Ongeveer 15 werkdagen
Minimumordehoeveelheid 1set
Vervoermethode Door exprespostbedrijf/lucht/overzees

 

Onze Diensten

 

1. Garantie:

12 maanden garantie voor AG SONIC ultrasone reinigingsmachine.

Als om het even welk technisch probleem tijdens garantietijd, vervangingsdelen kosteloos zal worden verzonden.

De technische ondersteuning is ook beschikbaar in hele tijd.

2. Ons Voordeel

1. Antwoord uw onderzoek in 24 werkuren.

2. Het ervaren personeel beantwoordt al uw vragen in het vloeiende Engels.

3. OEM is beschikbaar als de hoeveelheid groot is.

4. Wij bieden zeer concurrerend voor al onze producten aan.

3. Naverkoop

Onze machines ondergaan het uitgebreide en strikte testen en de kwaliteitscontroleprocedure, die elk gekocht punt verzekeren voldoet aan globale kwaliteitsnormen. Het is veilige en betrouwbare kwaliteit voor ultrasoon schoonmakend materiaal.

 

Bedrijfsinformatie

 

1. AG SONIC beperkte technologie, die in ultrasoon schoner gebied meer dan 10 jaar in dienst nam. En de belangrijkste producten zijn ultrasone reinigingsmachine met verschillende capaciteit.

2. AG SONIC is een originele ultrasone fabrikant met de teams van R&D, van de productie en van de verkoop. Onze ingenieur is bezig geweest met ingediend meer dan 20 jaar, zodat hebben wij PCB-ontwerp voor stabiel en duurzaam industrieel gebruik verbeterd. Hoog - het kwaliteitsproduct en de goede naverkoopdiensten zijn beschikbaar bij ons.

3. Niet alleen kan de standaard ultrasone niet genormaliseerde reinigingsmachine, door ingenieur worden ontworpen.

De suggestie en de tekening zijn professioneel voor u.

4. Welkom om onze fabriek in Shenzhen te bezoeken, en wij zijn waarderen voor uw suggesties en hopen om samenwerking tussen bedrijven te leiden.

 Enige Tank Ultrasone Blinde het Schoonmaken Materiaalgrootte 3 Meters 10 Voet Snelle het Schoonmaken Snelheid 1

 

Contactgegevens
AGsonic

Telefoonnummer : +8618928856885

WhatsApp : +8618928856885