40khz ultrasoon Blind Schoonmakend Machineroestvrij staal 304 met Spoelende Tank/Gietmachines

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AGSONIC
Certificering: CE
Modelnummer: T-72S
Min. bestelaantal: 1unit
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Houten Geval
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 1000 stuks / maand
Materiaal: Roestvrij staal 304 Toepassing: Ultrasone blinde reinigingsmachine
Keuze: Ultrasoon reinigen Industrie: Blinde reinigingsmachine
Lang: 2400mm Frequentie: 40 kHz
Hoog licht:

venster blinde schoonmakende machine

,

venster blind schoonmakend materiaal

 

40khz ultrasoon Blind Schoonmakend Machine/Materiaal met Spoelende Tank en Gietmachines

 

Het venster stelt Ultrasone Blinde Reinigingsmachine met Spoelende Tank/Drogend Rek/Drogend Dienblad in de schaduw

 

Het venster blind industrie-van het ogenblik u ging om het even welke acht zalen in, was het duidelijk dat de tendens voor verkoop van stoffenzonneblinden en rolschaduwen verdergaat.

 

Dit is groot nieuws voor ultrasone blinde reinigingsmachines! Deze mooie, hogere eindzonneblinden vereisen een grotere investering voor consumenten. Om deze investering te beschermen, zijn zij bereid voor het schoonmaken en onderhoud betalen eerder dan het moeten nieuwe zonneblinden kopen.

 

De meesten zijn blinde fabrikanten en/of verkopen nieuwe zonneblinden. Blinde Ultrasone reinigingsmachine hoe gemakkelijk de zonneblinden kunnen worden schoongemaakt, en hoeveel winst er in de dienst is. De meeste klant vertelde ons zij was gevraagd of maken zij zonneblinden schoon. Velen bespraken dat door het schoonmaken aan te bieden, zou het gemakkelijker zijn om hun klanten ertoe te brengen om in duurdere zonneblinden te investeren.

 

 

Binnen enkele minuten, waren de latjes schoon, waren de koorden en de ladders schoon, en het was klaar te zijn rehung en gebruikte voor de komende jaren.

 

Het woon en commerciële blinde schoonmaken kan een moeilijke onderneming zijn, vooral wanneer het behandelen van het diverse harde venster materialen beschikbaar in de markt van vandaag zoals metaal behandelen, plastiek en faux hout die. De ultrasone technologie wordt erkend door de industrie om de snelste en meest efficiënte methode te zijn om schoon te maken. Het wordt geadviseerd door verscheidene blinde fabrikanten wanneer het over hun eigen producten en stijlen, met inbegrip van verticale zonneblinden komt, geplooide en honingraatschaduwen, silhouetten, luminettes, geweven hout en traditionele jaloezies.

 

Het snellere, beter blinde het schoonmaken potentieel van technologieaanbiedingen voor de bedrijfsgroei.

• De ultrasone blinde het schoonmaken oplossingen zijn zacht en geur-vrij

• Klinisch getoond om stofmijten en andere allergenen in de lucht te verminderen

• Het regelmatige schoonmaken breidt het leven van zonneblinden uit

• De sporen en de mechanismen worden schoongemaakt en betere het werk

• Biedt een kans om uw huidige zaken en uw bodemlijn te verbeteren of uit te breiden

 

Het Ultrasone het Schoonmaken Proces

Ultrasone die energie in vloeibare oorzaken wordt geplaatst die patronen oflow en hoge drukfasen afwisselen. Tijdens de lage drukfasen, minieme bellenvorm. Tijdens de verdere hoge drukfasen, hevig imploderen de bellen. Dit proces wordt genoemd cavitatie.

De cavitatie verstrekt een intense het schrobben actie die tot het schoonmaken snelheid van alle tijden en consistentie wanneer vergeleken met het eenvoudige doorweken of onderdompeling met agitatie leidt. Bovendien, doordringen de minieme gevormde bellen zelfs microscopische spleten, die hen constant schoonmaken grondig en. Dientengevolge, het ultrasone is schoonmaken één van de meest hoogst efficiënte en efficiënte methodes om een brede serie van delen, zelfs in massapproductiemilieu's schoon te maken.

 

 

Omvormers - kHz 40

Deze omvormers speciaal in entrepot, duurzame bieden het verbeterde schoonmaken aan

prestaties. Zij zijn beschikbaar in de vorm van transducerized tanks en afzonderlijke immersibles die volledig worden verzegeld zodat zij kunnen in een bestaande tank worden opgenomen om het in een ultrasoon schoonmakend systeem om te zetten

 

 

Wat schoon maakt Ultrasone Blinden?

 

De ultrasone geluidsleer is een methode om uw vensterzonneblinden en schaduwen door het gebruik van correcte golven schoon te maken. Het is snel, zacht, efficiënt, en brandkast. Geen gevaarlijke chemische producten zijn betrokken bij het het schoonmaken proces. De ultrasone geluidsleer maakt de vinnen/de latjes van de zonneblinden, het hoofdspoor, evenals de koorden, de koorden en het toverstokje schoon. Uw zonneblinden zijn opnieuw als nieuw!

 

Hoe Ultrasone het Blinde en Schaduw werkt Schoonmaken?

 

Ulatrasonic Schoonmakende Tank

Onze ultrasone schoonmakende tank leidt tot trillende correcte golven in warm water die op zijn beurt microscopische bellen produceren die zacht zichtbare en microscopische vuildeeltjes uit een voorwerp verwijderen. Deze bellen zijn zo klein toelatend elke spleet en holte om samen met vuil, koppige vlekken en biologische verontreinigende stoffen worden schoongemaakt. Het ultrasone het schoonmaken proces breekt de statische band met de hulp van een milde biologisch afbreekbare detergent oplossing. De zonneblinden worden gespoeld en toen droog. Dit verlaat uw zonneblinden/schaduwen en vrije vlek schoon. Het ultrasone blinde en schaduw schoonmaken krast, maakt kuiltjes of beschadigt in geen punten de manier de conventionele reinigingsmethodes kunnen.

 

Rinse Tank

 

 

Ik maak mijn zonneblinden schoon. Is niet dat genoeg goed?

Hand het bestrooien leidt tot statische elektriciteit. Dit trekt stof, vuil en slechts gronden aan de oppervlakte helemaal opnieuw of oorzaken een opeenhoping van allergenen. Hebt u ooit op de blinde oppervlakte gewreven en een dunne weg gekomen laag van stof opgemerkt nadat u enkel schoonmaakte? Deze kleine verontreinigende stoffen kunnen worden geïnhaleerd. De drukwas en stoom het schoonmaken kunnen de oppervlakte van de zonneblinden ruïneren. De huishoudenreinigingsmachines kunnen verf verwijderen of de zonneblinden bevlekken. U kunt niet de ingewikkelde delen van uw zonneblinden zoals ons ultrasoon schoonmakend materiaal effectief schoonmaken.

 
 
Productomschrijving

De schoonmakende Plastiek of Metaal Perzische Blinde Schoonmakende Machines van Latje Venetiaanse Verticale Roman Shade Mini Blinds Ultrasonic

Korte inleiding:

  • Dit die proces begint met een tank met zacht water wordt gevuld. Deze tank gebruikt uit correcte golven door het water om vuil te verwijderen, rookt, en ander puin van uw zonneblinden.
  • Het ultrasone blinde schoonmaken is een eenvoudige en efficiënte manier om uw zonneblinden schoon te maken en hen te houden kijkend die manier langer, eerder dan wanneer het gebruiken van andere methodes van het blinde schoonmaken.
  • De ultrasone blinde reinigingsmachines kunnen allerlei zonneblinden met inbegrip van Venetianen, verticals, duettes, silhouetten, geweven hout en geplooide schaduwen effectief schoonmaken en aanpassen.

 

Wat dirties kan worden schoongemaakt?

Het ultrasone schoonmaken met correcte golf is de snelste, gemakkelijkste manier om uw zonneblinden, schaduwen, en meer schoon te maken, vuil, stof, vet, vlek, rook, vingerafdruk, nicotine, en stuifmeel te verwijderen, evenals verhinderen andere allergeenaccumulatoren, hulp statische en buisopeenhoping

 

Het gebruikt ultrasoon om blinden schoon te maken. Het is met deze voordelen:

- Snelle het schoonmaken snelheid

- Kan voltooien verwijderen alle vuile materialen uit blinden, geen residu.

- Macine wordt gemaakt van Roestvrij staal 304, duurzamer.

- Met het verwarmen functie, temperatuur het plaatsen waaier: 0~85 graad

- Met het schoonmaken het plaatsen, tijd plaatsende waaier: 0~24 uren

- Kan op bestelling gemaakt het drogende rek of het droge dienblad of de pneumatische opheffende rekbasis op de eisen van de klant.

 

Zaken van Blinde reinigingsmachines:

Meer & meer klanten die de schoonmakende dienst aan hun klanten proberen te verlenen.

Het schoonmaken de tijd van elke blinden is over seconden met ultrasoon.

Als wij de schoonmakende dienst aan klanten verlenen, is de winst van elke dag US$100.

Één maand (20 dagen) is US$2000.

Één jaar (240days) US$24000.

Het machine beroepsleven is ongeveer 5~6 jaar of langer.

 

 

Specificaties:

ModelNo. T-2048 T-2060 T-2072
Ultrasone tankgrootte (mm) 2200x200x400 2400x220x500 3000x220x500
Het spoelen tankgrootte (mm) 2200x200x400 2400x220x500 3000x220x500
Externe Schemerig. (mm) 2380x630x620 2580x670x720 3180x670x720
Capaciteit 176liter 264liter 330liter
Ultrasone macht 2400W 3000W 3600W
Het verwarmen macht 3KW 6KW 9KW
Omvormeraantallen 48pcs 60pcs 72pcs
Ultrasone frequentie 28khz of 40khz
Tijdopnemer 0~30min regelbaar
Verwarmer 20~80C regelbaar
Materiaal Roestvrij staal 304
Voeding AC220V, 3phase, AC380V/415V-3phase
Facultatief Drogend rek, Drogend dienblad, luchtbel

 

Wat ‚Ultrasoon‘ is?

De ultrasone het schoonmaken technologie is gebaseerd op correcte golven.

Om het even welke frequentie van correcte golf, die 18 kilohertz overschrijdt, wordt beschouwd als om ultrasoon. Typisch is de frequentie in een ultrasone schoonmakende tank tussen 20Khz en 80Khz. Een correcte golf wordt veroorzaakt wanneer een solitaire of het herhalen verplaatsing, door een correct het leiden middel, zoals een trillingsbeweging wordt geproduceerd. Wanneer de hoge omvangniveaus van correcte golven in vloeistof worden geplaatst, wordt een negatieve druk gecreeerd. Als ononderbroken, zal deze negatieve druk uiteindelijk aan zulk een niveau opbouwen dat de vloeistof zal breken.

 

Blind Ultrasoon het Schoonmaken Machine het Schoonmaken Effect:

40khz ultrasoon Blind Schoonmakend Machineroestvrij staal 304 met Spoelende Tank/Gietmachines 0

Contactgegevens
AGsonic

Telefoonnummer : +8618928856885

WhatsApp : +8618928856885