Ultrasonic die met duikvermogen Omvormer Ultrasoon Water Schonere 28 Khz schoonmaken

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Agsonic
Certificering: CE
Modelnummer: Tz-1036
Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Houten kist
Levertijd: 10-20 dagen
Levering vermogen: 100pcs/month
Materiaal: SUS304 Toepassing: Ultrasonic met duikvermogen
frequentie: 28KHZ/40KHZ/80khz Gebruik: Ontvetten
Mobiliteit: Cleaingstank het schoonmaken typer: autocleane
Pas de dienst aan: Verstrek allen de dienst aanpassen transducer: immersible omvormer
Hoog licht:

Ultrasone Trillingsomvormer

,

ultrasone omvormergenerator

 

Schonere 28 Khz Ultrasonic Cleaningr Doos Met duikvermogen van omvormer de Ultrasone Water

 

Onze immersible die omvormer is douane voor uw bijzondere toepassing en tankgrootte wordt ontworpen. Het kan in bestaande tanks van om het even welke grootte worden opgenomen en het worden omgezet in ultrasone tank. Het wordt gecontroleerd door onze unieke Impuls ons voor specifieke informatie gelieve Te geveegd contacteren over hoe wij voor uw Immersible-Omvormerbehoeften kunnen tot stand brengen.

De waaier van immersible omvormers komt in diverse grootte ultrasone bevoegdheden en werkende frequenties. Wij kunnen de grootte selecteren u gebaseerd op uw het schoonmaken vereisten en tankgrootte wenst. De immersible ultrasone omvormersystemen zijn draagbaar en kunnen van één tank aan een andere indien nodig worden bewogen. Zij zijn het meest geschikt die voor wanneer u reeds een tank hebt in uw productieproces wordt geïnstalleerd of wij kunnen het volledige systeem met inbegrip van de tank leveren.

 

Worden de Immersible ultrasone omvormers ontworpen voor gebruik in nieuwe of bestaande schoonmakende tanks om de snelheid en de doeltreffendheid van het spoelen schoonmakende en andere processen te verbeteren. De enige of multidiemoduleeenheden kunnen douane zijn voor tanks van om het even welke grootte wordt ontworpen.

 

Productomschrijving

 

Gemeenschappelijke Toepassingen – Voordelen van de Ultrasone Schoonmakende Omvormers van Immersible

 

Gemeenschappelijke configuraties:

Aangezien de ultrasone dozen met duikvermogen het meest meestal aan bestaand roestvrij staal en andere metaal gebaseerde tanks worden toegevoegd, worden de dozen en de ultrasone macht gemaakt om dergelijke tanks te passen. Wij kunnen onze immersible ultrasone geluidsleer in om het even welke tankconfiguratie rangschikken gemakkelijk maken vereist voor uw toepassing met weinig aan geen extra douanegrootte tarifering.


Korte Inleiding van de immersible ultrasone omvormers:
Zijn de Immersible ultrasone omvormers verzegelde roestvrij staalbijlagen die voor het toevoegen van ultrasone geluidsleer aan delen die nieuwe tanks schoonmaken of op bestaande tanks, materiaal en systemen toevoegen toestaan.
Het aantal en de plaatsing van het Omvormerpak met duikvermogen

 

 

Er zijn pros - en - cons. aan beide ingangsroutes. Vele klanten verkiezen de stootbord-stijl omvormerpakken te kopen omdat zij geen gat op de bodem van hun tank willen maken. Het belangrijkste nadeel aan het gebruiken van stootborden is dat zij zich in de dekking of andere systeemdelen kunnen mengen die op de bovenkant geïnstalleerd zijn. De meeste die AGSONIC-duikboten zijn douane wordt vervaardigd de doeltreffendheid van het ultrasone systeem te maximaliseren en mogelijke dode vlekken te minimaliseren. Wij zijn de enige fabrikant om deze dienst bij geen extra last aan te bieden. Wij hebben ook een lijn van standaard ultrasone beschikbare systemen met duikvermogen.

Als u denkt kan uw bestaande schoonmakende tank geschikt zijn om aan te passen aan ultrasone onze technici bij AGSONIC gelieve schoon te maken contacteren en wij zullen verheugd zijn om u van meer informatie en een citaat voor een naar maat gemaakt systeem met duikvermogen te voorzien.

 

Industriële Medische Sonicator-Reinigingsmachine

 

 

De ultrasone immersible omvormerreinigingsmachine paste waaiers toe:

 

De machinesindustrie: Het verwijderen van roest en vet voor Machinesdelen, Motor, carburator en automobiele delen die, Filter schoonmaken. Duidelijke filter, vooral in de spoorwegindustrie, voor het ontvetten van ontsmetting geconditioneerde treinauto's, elk lid van de voorzijde van de treinroest, olie, en zeer geschikte roest,

 

De oppervlaktebehandelingsindustrie: Het ontvetten het derusting vóór plateren, die vóór Ionenplateren, de behandeling van de de oppervlakteactivering van het Metaalwerkstuk, schoonmaken die verwijdert koolstofdeposito, oxydatie en oppoetsend deeg phosphating

 

De instrumentenindustrie: precisiedelen het schoonmaken

 

De elektronische industrie: verwijder Hars en lassenvlek voor p.c.b-raad, machinesdelen het schoonmaken

 

Vereisen de Immersible ultrasone omvormers geen gehechtheid aan de tank (buiten om hen in positie te houden) om efficiënt te functioneren. Dientengevolge, kunnen de omvormers van tank aan tank worden bewogen en zonodig voor speciale toepassingen worden geplaatst wanneer nodig. Diverse opzettende opties worden hieronder getoond.

 

De Types van Immersibleomvormer:

Bodem Monunted - over Hoogste Kabeldoos

Bodem Opgezet met dubbel Waterdicht schot

Bodem Opgezet met enig Waterdicht schot

Bodem Opgezet met over de Hoogste Pijp

Kant Opgezet met over de Hoogste Pijp

Kant Opgezet met Waterdicht schot door Zijgevel

De steun kan of muur of bodem zijn opgezet, afhankelijk van de toepassing. De eenheden worden verscheept volledig geassembleerd en vereisen slechts eenvoudige toevoeging in de tank voorafgaand aan verrichting.

 

Omvormer het Ultrasone Water Schonere 28 Khz Ultrasonic Schoonmaken Met duikvermogen
Specificaties:

Model Materiaal Omvormers Geschat volume Doosgrootte Kabel
lood-uit
Ultrasone frequentie Ultrasone macht
(mm) (PCs) (l) (mm)   (kHz) (w)
Tz-1003 SUS304/SUS316L 3 15 250x150x100 Stijve buis
Flexibele buis
28/40 150
Tz-1006 6 30 305x250x100 300
Tz-1012 12 60 355x250x100 600
Tz-1018 18 90 406x305x100 900
Tz-1024 24 120 500x355x100 1200
Tz-1030 30 150 550x406x100 1500
Tz-1036 36 180 500x460x100 1800

 

Verbeter het het schoonmaken vermogen van uw bestaande tank met Ultrasone Schoonmakende Systemen de Met duikvermogen van AGSONIC

Voor klanten die het het schoonmaken vermogen van hun bestaande tank zouden willen verbeteren door een ultrasoon schoonmakend apparaat te installeren, systeem kan het met duikvermogen van AGSONIC de meest economische en efficiënte keus op de markt zijn.

Nochtans, alvorens een systeem met duikvermogen te kopen, de tank te overwegen gelieve u reeds en zijn materiaal van bouw hebt.

Technische Beschrijvingen
De ultrasone die omvormerelementen in een liquid-tight huisvesting worden verzegeld zijn een optie aan omvormerelementen permanent in entrepot op de kant of bodem van een schoonmakende tank. De belangrijkste voordelen van immersible ultrasone omvormers zijn dat zij gemakkelijk aan de dienst zijn en aan bestaand materiaal, vaak zonder uitgebreide tankwijzigingen kunnen worden toegevoegd. Wordt de ultrasone geluidsleer unieke technologie aangeboden in het immersible omvormerformaat. Dit omvat standaard individuele frequenties van kHz 28 aan kHz 120 evenals veelvoudige frequenties in enige of veelvoudige eenheden.

 

 

De productie van de Immersibleomvormer:
 
Ultrasonic die met duikvermogen Omvormer Ultrasoon Water Schonere 28 Khz schoonmaken 1

Contactgegevens
AGsonic

Telefoonnummer : +8618928856885

WhatsApp : +8618928856885