De krachtige Industriële Onderwater Ultrasone Omvormer van de Omvormeronderdompeling

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AGSONIC
Certificering: CE
Modelnummer: Tz-36
Min. bestelaantal: 1unit
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Houten Geval
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 1000 stuks / maand
Materiaal: Roestvrij staal 304 / 316 Toepassing: Gebruikte Bestaande Roestvrij staaltanks
Gebruikt: Onderwater Schoonmakende Machine Naam: Onderdompelings Ultrasone Reinigingsmachine
Ultrasoon vermogen: 1800w Frequentie: 40KHZ/80KHZ
Opgezette Manier: Bodem of kant
Hoog licht:

Industriële Onderwater Ultrasone Omvormer

,

Waterdichte Onderdompelingsomvormer

,

1800W onderdompelingsomvormer

 

De industriële Onderwater Schoonmakende Ultrasone Reinigingsmachine van de Machineonderdompeling

 

Voordelen en eigenschappen

Het krachtige Ultrasone schoonmaken

Gebouwd voor optimale resultaten, veroorzaken de piezo-Ceramische omvormerelementen een krachtig ultrasoon effect voor

moeilijkst van het schoonmaken taken.

Duurzame bouw

Vervaardigd van hoogte - het kwaliteitsroestvrije staal, zowel intern als uiterlijk, de tanks is gemakkelijk te handhaven en schoon te houden.

Veilig en gebruikersvriendelijk

Het bewerken wordt eenvoudig geplaatst in een mand en aan het verwarmde detergens binnen verminderd,

het plaatsen van tijd en temperatuur en de verrichting van andere eigenschappen worden gemaakt gemakkelijk door eenvoudige voorpaneelcontroles. De droge looppas het verwarmen bescherming en automatisch schakelt brengt extra veiligheidseigenschappen uit

 

De Generator van de Immersibleomvormer hoe het werkt?

 

Het ultrasone schoonmaken gebruikt correcte golven om tot miljoenen kleine bellen in een tank het schoonmaken oplossing te leiden. De schoon te maken delen worden ondergedompeld in de oplossing en aangezien de bel wordt gevormd en „explodeer“ zij verwijderen om het even welke vuil, vet, koolstof enz. Deze methode werkt ook zeer goed. Het één nadeel dat ik met het ultrasone schoonmaken opmerkte is dat de aluminiumdelen niet de schoonmakende tank kijkend als nieuw naar voren komen. Zij schijnen om wat verkleuring aan hen te hebben alhoewel zij schoon waren. Als u de delen gaat schilderen toen zou dit niet moeten van belang zijn.

 

De ultrasone technologie is krachtig omdat:
a. de correcte die golven door omvormers worden gecreeerd worden overgegaan door het water creërend trillingen die los organische materieel van instru schudden? ments
b. de microscopische bellen bezwijken aan druk en imploderen, creërend een stroom van water, die wanneer naast de oppervlakte van een instrument brutogronden weg zal duwen
c. verborgen bioburden wordt verwijderd uit microscopische die bellen, door de trillingen worden gecreeerd dat wanneer zij puinbuil het vrij van het instrument ontmoeten

 

 

 

Ultrasoon onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw ultrasone reinigingsmachine optimaal werkt is het belangrijk om routineonderhoud op de eenheid te leiden. Het ultrasone schoonmakende materiaal wordt… bij de installatie getest, (bij voorkeur dagelijks) weekblad tijdens routinegebruik, en na belangrijke reparaties. De gebruikers hebben opties voor welke methodes die zij hebben gebruikt om te verifiëren dat de eenheid functioneert.

De folietest is een eenvoudige, nog proberen-en-ware methode om ultrasone activiteit in de tank te controleren. Deze die test wordt met een draadvorm uitgevoerd door een stuk van folie wordt behandeld. Nadat het systeem is ontgast, wordt de vorm met folie geplaatst in de tank en ultrasoon is begonnen. Als de folie uit met een eenvormig patroon van inkepingen komt, dan is de cavitatie aanwezig. Als een andere methode de voorkeur heeft, zijn er andere producten momenteel op de markt die ultrasone activiteit binnen de tank controleren. Sommige indicatoren worden daar ook beschouwd als twee doelen dienend, en handeling aangezien een schoonmakende indicator die ook cavitatie zal bewijzen in de tank aanwezig is

 

De ultrasone generator

De ultrasone generator zet een standaard elektrofrequentie van 60 Herz in de hoge die frequenties om in ultrasone transmissie worden vereist.

De ultrasone frequentiegenerator speelt een belangrijke rol in de algemene prestaties van het systeem. De vroegere generatorontwerpen ontwikkelden een vast die frequentiesignaal wordt ontworpen om bij de resonerende frequentie van het omvormersysteem te werken. Bijvoorbeeld, als de ontwerpfrequentie van de omvormer kHz 20 was, ontwikkelde de generator precies een 20 kHzsignaal. Het probleem met dit ontwerp is dat het neigt om tot hotspots en bevindende golven in het tankbad te leiden, die het ongelijke schoonmaken op verschillende tankgebieden verstrekken.

De ontwikkeling van de generators van de bereikfrequentie elimineerde deze problemen. In om het even meest welke ultrasoon schoonmakend systeem, zijn er veelvoudige omvormers die omhoog het omvormersysteem maken. wegens productietolerantie, is het hoogst onwaarschijnlijk dat elke omvormer precies dezelfde resonerende frequentie zal hebben. Met een vaste frequentiegenerator, zullen de omvormers die in resonerende frequentie dichtst zijn het meest efficiënt op hun respectieve gebieden in werking stellen, die tot een ongelijk cavitatiepatroon leiden. Door de frequentie boven en onder de centrumfrequentie enkel lichtjes te vegen, zien alle omvormers hun resonerende frequentie naar rato van bereik en de maximumefficiency komt voor, eliminerend hotspots. De bereikfrequentie elimineert ook bevindende golven van het voorkomen door de golflengte herhaaldelijk te overlappen.

Vele ultrasone generators hebben „autofollow“ ook schakelschema. Het Autofollowschakelschema wordt ontworpen om de centrumfrequentie te handhaven wanneer de ultrasone tank aan variërende ladingsvoorwaarden onderworpen is. Wanneer de delen in de tank worden geplaatst of wanneer de waterspiegel verandert, verandert de lading op de generator. Met autofollowschakelschema, past de generator elektrisch met de mechanische lading aan, die optimale output op elk moment aan de ultrasone tank verstrekt.

 

Ultrasone Tank en Omvormerinstallatie

De ultrasone tanks zijn over het algemeen rechthoekig en kunnen in enkel over om het even welke grootte worden vervaardigd. De omvormers worden gewoonlijk geplaatst in de bodem of op de kanten, of soms allebei wanneer de wattsdichtheid (watts/gal) een zorg is. De omvormers kunnen direct in de tank worden gelast, of de waterdichte immersible eenheden kunnen direct in de waterige oplossing worden geplaatst. In sommige gevallen, kunnen immersibles bij de bovenkant van de tank worden opgezet die neer onder ogen ziet. Voor toepassingen zoals strook het schoonmaken, immersible wordt één geplaatst op de bovenkant en op de bodem met minimale afstand tussen hen. De strook wordt dan doorgenomen het zeer harde energiegebied. Een tank zou stevig moeten in bouw zijn, die zich van maat 11-14 in dikte uitstrekt. De grotere, op zwaar werk berekende industriële tanks zouden maat moeten zijn 11-12 en zouden de juiste verstevigers voor steun moeten bevatten toe te schrijven aan het gewicht van de oplossing.

 

Onze immersible die omvormer is douane voor uw bijzondere toepassing en tankgrootte wordt ontworpen. Het kan in bestaande tanks van om het even welke grootte worden opgenomen en het worden omgezet in ultrasone tank. Het wordt gecontroleerd door onze unieke Impuls Geveegde Pleasecontact ons voor specifieke informatie over hoe wij voor uw Immersible-Omvormerbehoeften kunnen tot stand brengen.

De waaier van immersible omvormers komt in diverse grootte ultrasone bevoegdheden en werkende frequenties. Wij kunnen de grootte selecteren u gebaseerd op uw het schoonmaken vereisten en tankgrootte wenst. De immersible ultrasone omvormersystemen zijn draagbaar en kunnen van één tank aan een andere indien nodig worden bewogen. Zij zijn het meest geschikt die voor wanneer u reeds een tank hebt in uw productieproces wordt geïnstalleerd of wij kunnen het volledige systeem met inbegrip van de tank leveren.

 

 

Specificaties:

Model Materiaal Omvormers Geschat volume Doosgrootte Kabel
lood-uit
Ultrasone frequentie Ultrasone macht
(mm) (PCs) (l) (mm)   (kHz) (w)
Tz-1003 SUS304/SUS316L 3 15 250x150x100 Stijve buis
Flexibele buis
28/40 150
Tz-1006 6 30 305x250x100 300
Tz-1012 12 60 355x250x100 600
Tz-1018 18 90 406x305x100 900
Tz-1024 24 120 500x355x100 1200
Tz-1030 30 150 550x406x100 1500
Tz-1036 36 180 500x460x100 1800

 

 

 De krachtige Industriële Onderwater Ultrasone Omvormer van de Omvormeronderdompeling 0

Contactgegevens
AGsonic

Telefoonnummer : +8618928856885

WhatsApp : +8618928856885