40khz ultrasone Schonere Generator 1200w met Ultrasone Schoonmakende Omvormer

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AGSONIC
Certificering: CE
Modelnummer: Tz-24
Min. bestelaantal: 1unit
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Houten Geval
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 1000 stuks / maand
Materiaal: Roestvrij staal 304 / 316 Toepassing: Gebruikte Bestaande Roestvrij staaltanks
Gebruikt: Ultrasone Schonere Generator Naam: Ultrasone schoonmakende omvormer
Ultrasoon vermogen: 1800w Frequentie: 40KHZ/80KHZ
Opgezette Manier: Bodem of kant
Hoog licht:

SS Ultrasone Schoonmakende Omvormer

,

Ultrasone Schonere Generator 1200w

,

40khz ultrasone Schonere Generator

 

40khz ultrasone Schonere Generator 1200w met Ultrasone Schoonmakende Omvormer

 

Voordelen en eigenschappen

Het krachtige Ultrasone schoonmaken

Gebouwd voor optimale resultaten, veroorzaken de piezo-Ceramische omvormerelementen een krachtig ultrasoon effect voor

moeilijkst van het schoonmaken taken.

Duurzame bouw

Vervaardigd van hoogte - het kwaliteitsroestvrije staal, zowel intern als uiterlijk, de tanks is gemakkelijk te handhaven en schoon te houden.

Veilig en gebruikersvriendelijk

Het bewerken wordt eenvoudig geplaatst in een mand en aan het verwarmde detergens binnen verminderd,

het plaatsen van tijd en temperatuur en de verrichting van andere eigenschappen worden gemaakt gemakkelijk door eenvoudige voorpaneelcontroles. De droge looppas het verwarmen bescherming en automatisch schakelt brengt extra veiligheidseigenschappen uit

40khz ultrasone Schonere Generator 1200w met Ultrasone Schoonmakende Omvormer

 

kHz 40: Het Werkpaard

De overgrote meerderheid van ultrasone het schoonmaken toepassingen vereist de cavitatiebellen van gemiddelde grootte die door een 40 kHzgenerator worden gecreeerd. Ongeveer 90 percent van alle ultrasone het schoonmaken toepassingen kan bij deze frequentie worden gericht. Het heeft genoeg bevoegdheid om losse verontreinigende stoffen te schudden maar is klein genoeg om dichter aan het substraat te doordringen. Deze frequentie werkt het best wanneer de punten vele door-gaten en/of ingewikkelde blinde gaten hebben die moeilijk zijn om het gebruiken van de grotere die cavitatiebellen te bereiken bij lagere frequenties worden geproduceerd.

De typische toepassingen van 40 kHzgenerators omvatten carburator het schoonmaken, verwijderend oliën en metaalspaanders uit algemene die machinewerkplaatstoepassingen, roetverwijdering van punten in branden, het schoonmaken worden beschadigd van keramiek op de geavanceerd technische gebieden, verwijdering wordt gebruikt van biologische verontreinigende stoffen van chirurgische hulpmiddelen en veel meer.

De ultrasone generator

De ultrasone generator zet een standaard elektrofrequentie van 60 Herz in de hoge die frequenties om in ultrasone transmissie worden vereist.

De ultrasone frequentiegenerator speelt een belangrijke rol in de algemene prestaties van het systeem. De vroegere generatorontwerpen ontwikkelden een vast die frequentiesignaal wordt ontworpen om bij de resonerende frequentie van het omvormersysteem te werken. Bijvoorbeeld, als de ontwerpfrequentie van de omvormer kHz 20 was, ontwikkelde de generator precies een 20 kHzsignaal. Het probleem met dit ontwerp is dat het neigt om tot hotspots en bevindende golven in het tankbad te leiden, die het ongelijke schoonmaken op verschillende tankgebieden verstrekken.

 

In om het even meest welke ultrasoon schoonmakend systeem, zijn er veelvoudige omvormers die omhoog het omvormersysteem maken. wegens productietolerantie, is het hoogst onwaarschijnlijk dat elke omvormer precies dezelfde resonerende frequentie zal hebben. Met een vaste frequentiegenerator, zullen de omvormers die in resonerende frequentie dichtst zijn het meest efficiënt op hun respectieve gebieden in werking stellen, die tot een ongelijk cavitatiepatroon leiden. Door de frequentie boven en onder de centrumfrequentie enkel lichtjes te vegen, zien alle omvormers hun resonerende frequentie naar rato van bereik en de maximumefficiency komt voor, eliminerend hotspots. De bereikfrequentie elimineert ook bevindende golven van het voorkomen door de golflengte herhaaldelijk te overlappen.

Vele ultrasone generators hebben „autofollow“ ook schakelschema. Het Autofollowschakelschema wordt ontworpen om de centrumfrequentie te handhaven wanneer de ultrasone tank aan variërende ladingsvoorwaarden onderworpen is. Wanneer de delen in de tank worden geplaatst of wanneer de waterspiegel verandert, verandert de lading op de generator. Met autofollowschakelschema, past de generator elektrisch met de mechanische lading aan, die optimale output op elk moment aan de ultrasone tank verstrekken.

 

Onderwater Waterdichte Ultrasone Schonere Omvormers & Generators met duikvermogen 28kHz/40kHz

 

Ultrasone Tank en Omvormerinstallatie

De ultrasone tanks zijn over het algemeen rechthoekig en kunnen in enkel over om het even welke grootte worden vervaardigd. De omvormers worden gewoonlijk geplaatst in de bodem of op de kanten, of soms allebei wanneer de wattsdichtheid (watts/gal) een zorg is. De omvormers kunnen direct in de tank worden gelast, of de waterdichte immersible eenheden kunnen direct in de waterige oplossing worden geplaatst. In sommige gevallen, kunnen immersibles bij de bovenkant van de tank worden opgezet die neer onder ogen zien. Voor toepassingen zoals strook het schoonmaken, immersible wordt één geplaatst op de bovenkant en op de bodem met minimale afstand tussen hen. De strook wordt dan doorgenomen het zeer harde energiegebied. Een tank zou stevig moeten in bouw zijn, die zich van maat 11-14 in dikte uitstrekken. De grotere, op zwaar werk berekende industriële tanks zouden maat moeten zijn 11-12 en zouden de juiste verstevigers voor steun moeten bevatten toe te schrijven aan het gewicht van de oplossing.

 

Onze immersible die omvormer is douane voor uw bijzondere toepassing en tankgrootte wordt ontworpen. Het kan in bestaande tanks van om het even welke grootte worden opgenomen en het worden omgezet in ultrasone tank. Het wordt gecontroleerd door onze unieke Impuls Geveegde Pleasecontact ons voor specifieke informatie over hoe wij voor uw Immersible-Omvormerbehoeften kunnen tot stand brengen.

De waaier van immersible omvormers komt in diverse grootte ultrasone bevoegdheden en werkende frequenties. Wij kunnen de grootte selecteren u gebaseerd op uw het schoonmaken vereisten en tankgrootte wenst. De immersible ultrasone omvormersystemen zijn draagbaar en kunnen van één tank aan een andere indien nodig worden bewogen. Zij zijn het meest geschikt die voor wanneer u reeds een tank hebt in uw productieproces wordt geïnstalleerd of wij kunnen het volledige systeem met inbegrip van de tank leveren.

 

Worden de Immersible ultrasone omvormers ontworpen voor gebruik in nieuwe of bestaande schoonmakende tanks om de snelheid en de doeltreffendheid van het spoelen schoonmakende en andere processen te verbeteren. De enige of multimoduleeenheden kunnen douane zijn

 

ontworpen voor tanks van om het even welke grootte.

 

Gemeenschappelijke configuraties:

Aangezien de ultrasone dozen met duikvermogen het meest meestal aan bestaand roestvrij staal en andere metaal gebaseerde tanks worden toegevoegd, worden de dozen en de ultrasone macht gemaakt om dergelijke tanks te passen. Wij kunnen onze immersible ultrasone geluidsleer in om het even welke tankconfiguratie rangschikken gemakkelijk maken vereist voor uw toepassing met weinig aan geen extra douanegrootte tarifering.

 


Korte Inleiding van de immersible ultrasone omvormers:
Zijn de Immersible ultrasone omvormers verzegelde roestvrij staalbijlagen die voor het toevoegen van ultrasone geluidsleer aan delen die nieuwe tanks schoonmaken of op bestaande tanks, materiaal en systemen toevoegen toestaan.


Het aantal en de plaatsing van het Omvormerpak met duikvermogen

 

Er zijn pros - en - cons. aan beide ingangsroutes. Vele klanten verkiezen de stootbord-stijl omvormerpakken te kopen omdat zij geen gat op de bodem van hun tank willen maken. Het belangrijkste nadeel aan het gebruiken van stootborden is dat zij zich in de dekking of andere systeemdelen kunnen mengen die op de bovenkant geïnstalleerd zijn. De meeste die AGSONIC-duikboten zijn douane wordt vervaardigd de doeltreffendheid van het ultrasone systeem te maximaliseren en mogelijke dode vlekken te minimaliseren. Wij zijn de enige fabrikant om deze dienst bij geen extra last aan te bieden. Wij hebben ook een lijn van standaard ultrasone beschikbare systemen met duikvermogen.

Als u denkt kan uw bestaande schoonmakende tank geschikt zijn om aan te passen aan ultrasone onze technici bij AGSONIC gelieve schoon te maken contacteren en wij zullen verheugd zijn om u van meer informatie en een citaat voor een naar maat gemaakt systeem met duikvermogen te voorzien.

 

Vereisen de Immersible ultrasone omvormers geen gehechtheid aan de tank (buiten om hen in positie te houden) om efficiënt te functioneren. Dientengevolge, kunnen de omvormers van tank aan tank worden bewogen en zonodig voor speciale toepassingen worden geplaatst wanneer nodig. Diverse opzettende opties worden hieronder getoond.

 

De Types van Immersibleomvormer:

Bodem Monunted - over Hoogste Kabeldoos

Bodem Opgezet met dubbel Waterdicht schot

Bodem Opgezet met enig Waterdicht schot

Bodem Opgezet met over de Hoogste Pijp

Kant Opgezet met over de Hoogste Pijp

Kant Opgezet met Waterdicht schot door Zijgevel

De steun kan of muur of bodem zijn opgezet, afhankelijk van de toepassing. De eenheden worden verscheept volledig geassembleerd en vereisen slechts eenvoudige toevoeging in de tank voorafgaand aan verrichting.


Specificaties:

Model Materiaal Omvormers Geschat volume Doosgrootte Kabel
lood-uit
Ultrasone frequentie Ultrasone macht
(mm) (PCs) (l) (mm)   (kHz) (w)
Tz-1003 SUS304/SUS316L 3 15 250x150x100 Stijve buis
Flexibele buis
28/40 150
Tz-1006 6 30 305x250x100 300
Tz-1012 12 60 355x250x100 600
Tz-1018 18 90 406x305x100 900
Tz-1024 24 120 500x355x100 1200
Tz-1030 30 150 550x406x100 1500
Tz-1036 36 180 500x460x100 1800

 

Verbeter het het schoonmaken vermogen van uw bestaande tank met Ultrasone Schoonmakende Systemen de Met duikvermogen van AGSONIC

Voor klanten die het het schoonmaken vermogen van hun bestaande tank zouden willen verbeteren door een ultrasoon schoonmakend apparaat te installeren, systeem kan het met duikvermogen van AGSONIC de meest economische en efficiënte keus op de markt zijn.

Nochtans, alvorens een systeem met duikvermogen te kopen, de tank te overwegen gelieve u reeds en zijn materiaal van bouw hebt.

Technische Beschrijvingen
De ultrasone die omvormerelementen in een liquid-tight huisvesting worden verzegeld zijn een optie aan omvormerelementen permanent in entrepot op de kant of bodem van een schoonmakende tank. De belangrijkste voordelen van immersible ultrasone omvormers zijn dat zij gemakkelijk aan de dienst zijn en aan bestaand materiaal, vaak zonder uitgebreide tankwijzigingen kunnen worden toegevoegd. Wordt de ultrasone geluidsleer unieke technologie aangeboden in het immersible omvormerformaat. Dit omvat standaard individuele frequenties van kHz 28 aan kHz 120 evenals veelvoudige frequenties in enige of veelvoudige eenheden.

  40khz ultrasone Schonere Generator 1200w met Ultrasone Schoonmakende Omvormer 0

Contactgegevens
AGsonic

Telefoonnummer : +8618928856885

WhatsApp : +8618928856885