Van de de Verwarmerhalfgeleider van de roestvrij staaltank de Digitale Ultrasone Reinigingsmachine

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AG SONIC
Certificering: CE
Modelnummer: Tb-500
Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: negotiation
Verpakking Details: 1pcs/carton
Levertijd: 3 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Paypal
Levering vermogen: 3000pcs/maand
Tankcapaciteit: 30L tankgrootte: 500*300*200mm
Tankmateriaal: SUS304 Ultrasone macht: 500W
naam: Halfgeleider Ultrasone Reinigingsmachine timer: regelbare 130min
Hoog licht:

Digitale ultrasoon reiniger

,

Benchtop Ultrasone Reinigingsmachine

 

Van de de Verwarmerhalfgeleider van de roestvrij staaltank de Digitale Ultrasone Reinigingsmachine

 

Voordelen van het schoonmaken Halfgeleider met een ultrasone reinigingsmachine

De elektronika is overal
En Elektronika het Schoonmaken is GROTE Zaken

De elektronika en de elektrische apparaten worden zeer vuil met voortdurend gebruik. Als behoorlijk gehandhaafd niet zal de elektronika beginnen defect te zijn. Aangezien het vuil opbouwt, zullen de ventilators in computers niet de eenheid voldoende koelen, zullen de televisiekanalen en de stereoontvangers hun kernachtig beeld en geluid verliezen en de sleutels op toetsenborden zullen behoorlijk plakken en zullen niet functioneren. Slechts AG SONIC kunnen de Ultrasone Schoonmakende Systemen elektronika en toestellen schoonmaken en hen herstellen aan arbeidsvoorwaarde.

 

Een onvermijdelijk feit over onze moderne wereld is dat de elektronika ons omringt. Hoe dan ook als het in de vorm van personal computers, celtelefoons, iPads is, overal zijn de elektrische apparaten, de hulpmiddelen, de machines, het speelgoed, enz., elektronika.

Een ander onvermijdelijk feit is dat, met gebruik, elektronika zeer vuil word. Het vuil en andere verontreinigende stoffen zijn meer dan een ongemak. Als behoorlijk schoongemaakt niet, kan het vuil op elektronische componenten het apparaat veroorzaken:

om gebruikers te beschermen, bewaar gegevens en houd de maatschappij regelmatig lopend, is het zeer belangrijk voor elektronika allerhande niet alleen regelmatig om worden schoongemaakt, maar grondig worden schoongemaakt.

 

Maar hoe u grondig Elektronika schoonmaakt?

De meeste mensen vegen eenvoudig buiten het apparaat af of gebruiken een vacuüm om (of samengeperste lucht om te blazen) weg stof te zuigen. Jammer genoeg, zijn deze methodes eenvoudig niet genoeg. Met elke methode, worden de hopen van vuil verlaten in de uiterst kleine spleten onder knopen, rond chips, tussen draden en andere componenten. Bovendien, maken deze methodes slechts wat schoon gemakkelijk zichtbaar is wat enkel een kleine fractie van wat moet worden schoongemaakt, en weinig doen oliën, virussen en bacteriën, enz. elimineren is.

 

Ultrasone geluidsleer, de Enige Manier Elektronika grondig om schoon te maken

Er is slechts één manier om ervoor te zorgen dat de elektronische apparaten en de componenten grondig worden schoongemaakt, ontsmet en klaar om naar de dienst zijn teruggekeerd; en die manier is met Ultrasone geluidsleer.

Met Ultrasone geluidsleer, worden het vuil, het vet, de bacteriën, het roet en een andere verontreinigende stoffen volledig verwijderd uit het punt zonder verlies van prestaties. In feite, met juiste opleiding, kunnen de meeste punten in minder dan twee minuten worden schoongemaakt en naar de dienst zijn teruggekeerd zodra drogen volledig is.

Stappen aan het schoonmaken Halfgeleider met een ultrasone reinigingsmachine

 1. Vul kamer met schoonmakend oplosmiddel
 2. Merk op dat het water heet moet zijn. Ideaal gezien, zou u een ultrasone reinigingsmachine met een verwarmer gebruiken.
 3. Stel een voorafgaande reinigingscyclus in werking
 4. Dompel Halfgeleider in schoonmakend oplosmiddel onder
 5. Stel de schoonmakende cyclus in werking
 6. Nadat de cyclus volledig is, verwijder de punten uit de delenmand en spoel de oplossing van de punten
 7. Na het spoelen borstel de stukken met een zacht-overeind gezette borstel. Betalend bijzondere aandacht aan het borstelen rond de klauwen en de kronen die de halfedelstenen of de diamanten op zijn plaats houden.
 8. Voltooi met een definitieve spoeling. Plaats theS emiconductor slechts in water en droog met een zachte doek zodra de spoelingscyclus volledig is.

 

Specificaties:

Opbrengsspecificaties:

Model Tb-500
Ultrasone Frequentie 40.000 Herz
Materiaal SUS304
Tankcapaciteit 30L
Ultrasone Macht 500 W
Het verwarmen van macht 600W sterke macht die, snel verwarmen
Tijdopnemer 1-30min regelbaar
Verwarmer 0-80C regelbaar
Eenheidsgrootte 530 x 325 x 325 mm (L x W x H)
Tankgrootte 500 x 300 x 200 mm (L x W x H)
Pakketgrootte 635 x 405 x 390 mm (L x W x H)
N.W. 14 kg
G.W. 15,6 kg
Voeding AC 100 ~ 120V, 50/60Hz
AC 220 ~ 240V, Herz 50/60

 

 

Ultrasone Reinigingsmachines

Een ultrasone reinigingsmachine is de ideale methode om gevoelige punten schoon te maken en te herstellen, die tot juwelen een perfecte kandidaat voor deze methodologie maakt. Het vuil en het vuil van dag tot dag, de olieachtige residu's en zelfs de juweliersrouge (een samenstelling voor het schoonmaken en polijstenjuwelen) kunnen uit de uiterst kleine spleten en de verborgen gangen van deze punten worden verwijderd. Deze reinigingsmethode is ideaal omdat het materiaal aan de juiste die verhouding en de frequentie kan worden aangepast wordt vereist om maar punten schoon:make niet te beschadigen. Dit is één van de hoogste voordelen van het ultrasone schoonmaken.

 

Hoe een ultrasone reinigingsmachine werkt om juwelen schoon te maken

de speciale die oplosmiddelen voor het schoonmaken juwelen worden ontworpen kunnen worden gebruikt nochtans kunnen de zeer goede resultaten ook worden verkregen door water en een milieuvriendelijke lage pH schoonmakende agent te gebruiken. Lage pH of bovenmatig - de hoge pH chemische producten zouden moeten worden vermeden. Deze agressieve chemie in combinatie met hitte en de ultrasone activiteit kan schade aan gevoelige stukken potentieel veroorzaken.

In het het schoonmaken proces, worden de punten ondergedompeld in het schoonmakende oplosmiddel. De intensiteit van de reinigingsmachine evenals de hitte van de oplossing zouden moeten worden aangepast om de toepassing met succes in dienst te nemen. De ultrasone reinigingsmachines werken snel om vuil en andere verontreiniging door een cavitatieproces volledig te verwijderen.

De juwelen worden schoongemaakt op dezelfde manier als andere punten. De punten worden ondergedompeld in een zacht oplosmiddel en het het schoonmaken proces verzendt ultrasone golven door de oplossing die tot bellen leidt die al vuil weghalen en het vuil die zich aan de oppervlakte van de juwelen vastklampen. In de meeste gevallen het korte minieme is schoonmaken twee tot drie dat alles wordt vereist voor optimale resultaten.

 

 

Wij ontwerpen en vervaardigen ook douanesystemen voor unieke toepassingen en kunnen componenten verstrekken om een bestaande tank om te zetten of te bevorderen. Of u een systeem nodig hebt om lagers of keramiek, oogprecisielenzen of mechanische productieassemblage schoon te maken, hebben wij een systeem dat u van resultaten voorziet.

laboratorium ultrasone reinigingsmachine, met inbegrip van van de het Laboratorium Ultrasone Schonere, Met lage frekwentie Desktop van de Hoge Frequentiedesktop het Laboratorium Ultrasone Reinigingsmachine met Verwarmer en de Ultrasone Reinigingsmachine Met lage frekwentie van het Desktoplaboratorium.

 

Productomschrijving

Korte inleiding van de tafelblad ultrasone reinigingsmachine:

 • De het ultrasone schoonmaken en delen die van het laag-kostentafelblad materiaal wassen
 • Gebruikt om vrijwel Om het even welke Verontreinigende stof met de Juiste Schoonmakende Agent te verwijderen
 • Olie, Koelmiddel, Metaalspaander en Boetesverwijdering
 • Voor het schoonmaken van metaaldelen en meeste andere precisie het schoonmaken
 • Delen, injectievorm het schoonmaken, ultrasone ontvetters, enz. die schoonmaken
 • Uitstekende ultrasone prestaties
 • De tankcapaciteit komt uit 2-30L
 • De digitale modellen > Mechanische modellen > drijven regelbare modellen aan

Hoe werkt het ultrasone schoonmaken?

Cavitatie

Het tegendeel aan populaire overtuiging, cavitatie is de kracht achter het ultrasone schoonmaken. Het is niet de correcte golven die het schone deel schrobben – het is de opstelling van het cavitatieproces door de correcte golven die het schone deel schrobben.

Tijdens cavitatie, vormen de micron-grootte bellen zich en groeien toe te schrijven aan het afwisselende positief en verbieden drukgolven in een oplossing. De bellen aan deze afwisselende drukgolven worden onderworpen blijven groeien tot zij resonerende grootte die bereiken. Enkel voorafgaand aan de bellenimplosie, is er een enorme die hoeveelheid energie binnen de bel wordt opgeslagen.

De temperaturen binnen een holten vormende bel kunnen 9,900F met druk tot 500 ATM bereiken. De implosiegebeurtenis, wanneer het dichtbij een harde oppervlakte voorkomt, verandert de bel in straaléén tiende de bellengrootte, de reizen waarbij aan 400 km/hr naar de harde oppervlakte versnelt. Met de combinatie van druk, temperatuur en snelheid, bevrijdt de straal verontreinigende stoffen van hun banden met het substraat. Wegens de inherent kleine grootte van de straal en de vrij grote energie, het ultrasone heeft schoonmaken de capaciteit om in kleine spleten te bereiken en gevangen gronden effectief te verwijderen.

 

Berichten:

 

 Schoner Schoonmakend het Glas Digitaal Ultrasoon Bad van Materiaal2l 50W 40KHZ JuwelenVan de de Verwarmerhalfgeleider van de roestvrij staaltank de Digitale Ultrasone Reinigingsmachine 1

Van de de Verwarmerhalfgeleider van de roestvrij staaltank de Digitale Ultrasone Reinigingsmachine 2

 

Toepassing:

Gezondheidszorg Tand en chirurgische instrumenten, optische, podiatry, algemene praktijk, de ziekenhuizen, medische componenten
Productie: Ruimtevaart, farmaceutisch, defensie, medische apparaten en orthopedische implants, automobiel, marien, filtratie, afgietsel, voedsel en drank, plateren & oppervlakte het eindigen, halfgeleiders, druktechnologie en materiaal.
Onderhoud Het automobiel onderhouden, juwelen & horloges, hulpmiddelen, wapens, Warmtewisselaars, olie & gas, commerciële koffieboiler
Laboratorium Wetenschappelijk Onderzoek, het Mengen zich, Celverstoring, extractie, farmaceutische Sonochemistry
Anderen blind venster, golfclub, tatoegeringsmateriaal, anilox rol, muziekmateriaal, wapens, elektronika, enz.

 

 

Wij weten dat uw reputatie bij efficiënt het schoonmaken van delen effectief en afhangt. Internationale de ultrasone geluidsleer kan u helpen het juiste soort ultrasone reinigingsmachine voor uw behoeften van de motorfietsindustrie kiezen.

Voor meer dan twee decennia, Internationale heeft de Ultrasone geluidsleer ondernemingen helpen rentabiliteit verbeteren door hun cliënten van ultrasoon schoonmakend materiaal te voorzien die de recentste vorderingen in de technologie van het golfbereik kenmerken. Ons ultrasoon schoonmakend materiaal heeft een reputatie voor betrouwbaarheid en levensduur. Het gebruiken van het juiste ultrasone schoonmakende materiaal bespaart geld en verbetert het schoonmaken processen. Het schoonmaken de resultaten zullen meetbaar beter zijn en minder tijd zal worden vereist om het het schoonmaken proces te voltooien. De productieaantallen gaan uit en de arbeidsuren dalen dramatisch omdat de veelvoudige delen kunnen gelijktijdig worden gericht.

Van de de Verwarmerhalfgeleider van de roestvrij staaltank de Digitale Ultrasone Reinigingsmachine 3

Van de de Verwarmerhalfgeleider van de roestvrij staaltank de Digitale Ultrasone Reinigingsmachine 4

Contactgegevens
AGsonic

Telefoonnummer : +8618928856885

WhatsApp : +8618928856885